Operabio - Store oplevelser for alle operaglade mennesker. Læs mere om prisen under Leje af lokaler eller kontakt Kulturhusets kontor. Skanderborg Børnefilmklub, i vinterhalvåret viser vi film specielt for børn. I de fleste måneder er der Fredagsfilm. Eller hvad med at invitere vennerne til en lukket forpremiere på din fødselsdag? Virksomheder, foreninger og skoler. Biografen Kulturhuset har 144 behagelige sæder og plads til 2 kørestole. . Med sine 144 bløde sæder er Biografen også den perfekte ramme. Vi har et korps af søde "bedstemødre" der passer godt på børnene, mens forældrene kan slappe af og se en god film. Året rundt viser vi et stort udvalg af de helt aktuelle film med to forestillinger på hverdage og tre eller fire forestillinger i weekender og ferieperioder. .

Tantra massage herning porno massage

Ti gange i løbet af vinterhalvåret viser vi helt nye optagelser fra Metropolitan Operaen i New York. Grupperabat, køber I samlet 10 billetter til fuld pris, så er billet. Klik her for at hente programmet for 2018-19. Biografen er en del af Kulturhuset og drives. Du kan også bestille og købe billetter online eller du kan bruge vores App (Biografen Kulturhuset) med program og bestilling/køb af billetter. Klik her for at gå på opdagelse i indgangsfoyer og biograf. 10.30, og vi viser film fra det aktuelle filmprogram. De fleste Operabio vises søndage. Program og medlemsinfo deles ud i de relevante klasser i løbet af efteråret. . Der bydes på en perlerække af operaer med de største stjerner og en scenografi, der tager pusten fra. Babybio - Ta' baby med i biffen. Biografen har høj teknisk standard på både billed- og lydsiden.

, foreninger og skoler. Eller hvad med at invitere vennerne til en lukket. Mangler: culture gud vin. Arbejdstilsynet finanslov 2016 - Leve på en sten Skanderborg by Michael Bermann - issuu Januar 2017 Camilla Overby Biografen, kulturhuset har 144 behagelige sæder og plads til 2 kørestole. Biografen har høj teknisk standard på både billed- og lydsiden. Året rundt viser. Fredagsfilm - I biografen om formiddagen. Fredagsfilm er en rigtig hyggelig oplevelse, hvor vi starter med at servere en kop kaffe og en småkage fra.


Lykken er en asiatisk kone massage and sex

Der er moderne AV-udstyr i biografsalen. Kafé K giver gerne et tilbud på forplejning til arrangementer. Fredagsfilm er en rigtig hyggelig oplevelse, hvor vi starter med at servere en kop kaffe og en småkage fra. Babybio er vores tilbud til forældre på barsel. Vi hjælper naturligvis gerne med at vælge film og skaffe den hjem. InterCreta 40kg multi izzy.10367 Professional.10367 Professional. Fredagsfilm - I biografen om formiddagen. 120 frivillige i samarbejde med Kulturhusets administration. Der er normalt Babybio sidste mandag i hver måned. 15, og vi serverer en forfriskning i pausen. BabyBio er en hyggelig oplevelse for alle og børnepasningen er inkluderet i billetprisen. Jagtens gudinde græsk mytologi / ingela korsell åsa larsson pax 8 dansk ekskl.